16.2 C
Bihać
Monday, October 3, 2022

U Mission Impossible 7: Dead Reckoning se izvodi baš nemoguće

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
14 jula 2023 se nastavlja filmska franšiza Nemoguća misija 7 pod nazivom ,,Obračun mrtvih”

by elijas 27.07.2022

U proizvodnji blokbustera uvijek je bilo pravilo da su nastavci lošiji od prvijenca. Upravo ovdje u novom filmu Nemoguće misije 7 – prvi dio sa nazivom ,,Obračun mrtvih” je sve suprotno.

Stara ekipa na čelu sa Tomom Cruisom već na početku filma radi takve vratolomije koje su nadmašile sve ostale dijelove ove popularne filmske franšize koju je režiser Brain De Palma vinuo u nebo davne 1996 godine.

Budžet zadnjeg filmskog nastavka ove adrenalinske akcije narastao je na vrtoglavih 290 milijuna dolara, što ‘Nemoguću misiju 7’ svrstava među najskuplje filmove svih vremena.

U filmu koji će biti kao uvod u oproštaj čuvenog IMF agenta Ethana Hunta, će se pojaviti i Henry Czerny kao Eugene Kittridge koji je glumio direktora IMF-a u prvom dijelu ove franšize, pa i Vinga Rhamesa kao Luthera Stickela, Rebecu Ferguson kao Illsu Faust i Simona Pegga kao Benija Dunna, svi su dio IMF tima iz ostalih dijelova franšize.

Ova filmska vratolomija je poznata po tome što glavni akter Tom Cruise izvodi vratolomije bez svojih kaskadera, kao što su penjanje na najvišu zgradu na svijetu u Dubai, zatim kačenje za avion prilikom poletanja u dijelu filma Rouge Nation, pa upravljanje helikopterom u dijelu filma Fallout.

Nemoguća misija 7 : Dead Reckoning koji izlazi tek sljedeće godine u julu nudi još opasnije vratolomije gdje je Tom Cruise prevazišao samog sebe u filmskim vratolomijama.

Tom Cruise je snimio, po mnogima, najopasniju scenu ikada. Radi se o sceni u kojoj on s motorom izlijeće s litice, pada u dolinu, a zatim mu se otvara padobran. Kako je Tom Cruise poznat kao glumac koji ne želi da ga kaskaderi mijenjaju u opasnim scenama, tako je godinu dana trenirao samo za ovu scenu.

detalj sa snimanja filma

Po svemu sudeći ovaj film će Vas zalijepiti za bioskopsku stolicu čitavo vrijeme dok traje film.

Inače ljubitelji ove filmske franšize su anketom poredali do sada sve dijelove Mission Impossible od najboljeg do najlošijeg i to:

  1. Mission Impossible I ( 1996 )
  2. Mission Impossible 6 Fallout (2018)
  3. Mission Impossible 3 M:I3 (2006)
  4. Mission Impossible 4 Ghost Protocol (2011)
  5. Mission Impossible 5 Rogue Nation (2015)
  6. Mission Impossible 2 ( 2000)

(webvijesti.net)

- Advertisement -spot_imgspot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here