19.1 C
Bihać
Monday, October 3, 2022

Ronaldo pronašao novi klub

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
Višemjesečna saga o transferu Ronalda u drugi klub bi se mogla konačno završiti, predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je spreman dovesti portugalca u Napulj

by elijas 28.07.2022

Jedina konkretna ponuda koju je Ronaldo dobio jeste ona iz Saudijske Arabije, ali je slavni portugalac glatko odbio iako je taj ugovor vrijedio oko 300 miliona eura za dvije godine.

Ipak je Ronaldovog menađžera Jorgesa Mendesa kontaktirao klub sa juga Italije, a radi se o Napoliju. Predsjednik kluba Napolija Aurelio De Laurentis je izjavio da je spreman dovesti portugalca u Napulj. Izjavio je da Ronaldo može biti naš novi Maradona koji je ispisao najbolju fudbalsku istoriju kluba ikada.

Pošto je uvijek bilo ,,ako ima dima, ima i vatre” , ovaj transfer će vjerovatno biti realiziran jer Napoli igra ove sezone Ligu Prvaka, a to je glavni motiv ronalda da napusti Manchester United.

Ronaldo se, kako bi igrao elitno evropsko klupsko takmičenje, spreman odreći 30 posto svojih primanja koje ima u Unitedu, što prelazak u Napoli čini još realnijim.

(webvijesti.net)

- Advertisement -spot_imgspot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here