17.5 C
Bihać
Friday, September 30, 2022

Severina u Brčkom htjela nastupiti u zastavama BiH i Ukrajine, političari nisu dopustili

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

by elijas 10.03.2022

Popularna regionalna pjevačica Severina jučer je nastupala u Brčkom, a zbog toga danas su mediji prepuni tekstova – razlog je trenerka.

Severina je u trenerci nastupila pred publikom u Brčkom što se mnogima dopalo, ali s obzirom na to da je bilo i negativnih komentara, popularna pjevačica je odlučila da se oglasi i pojasni zašto je došlo do ovoga.

Kako je napisala, ona i njen bend su se na bini trebali pojaviti u trenerkama koje su posebno napravljene u zastavama BiH i Ukrajine, ali od nastupa u tom izdanju odgovorili su je lokalni političari.

“Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenerci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta”, napisala je Severina preko društvenih mreža.

Severina sa svojim bendom

Dodala je kako je za cijeli bend kupila trenerke u zastavama BiH i Ukrajine, a nastupa u tom izdanju “politička vrhuška distrikta se prepala”.

Pritom su zaboravili da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine“, dodaje Severina i nastavlja:

Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenerka. Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora.

U svakom slučaju, isprika publici… Slava Ukraini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj”.

(izvor / showbizz.net)

- Advertisement -spot_imgspot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here