17.5 C
Bihać
Friday, September 30, 2022

MUAMA Enence Translator-univerzalni prevodioc 40 svjetskih jezika

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

by elijas 16.03.2022

MUAMA Enence Translator je briljantan novi izum koji osvaja svijet. Omogućuje vam komunikaciju na više od 40 svjetskih jezika, tako da možete komunicirati s gotovo bilo kim na ovoj planeti!

Možete ga ponijeti sa sobom bilo gdje zahvaljujući njegovom obliku koje je slično omanjem mobitelu (slično iPod) i veoma je jednostavan za korištenje.

MUAMA Enence Translator je konačno dostupan široj javnosti i biti će cjenovno veoma pristupačan, gdje taj uređaj više neče biti dostupan samo vladama ovoga svijeta kojeg su koristili prilikom raznih političkih susreta koji su ga koristili u situacijama kada nema prevodioca.

MUAMA Enence Translator

MUAMA Enence -univerzalni prevodioc je vrhunska japanska tehnologija koja vam omogućuje trenutnu komunikaciju s drugom osobom bez obzira koji jezik govori. Ovaj mali, ali genijalan uređaj trenutno snima i prevodi na više od 40 jezika, što komunikaciju čini jednostavnom i brzom.

Izgleda da je vrijeme držanja kurseva stranih jezika na koje se daje ogromni novac počelo da polako gubi bitku sa ovom najnovijom tehnologijom.

Ovaj uređaj je dostupan po cijeni od 89$…..

(webvijesti.net)

- Advertisement -spot_imgspot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img
POSLJEDNJE VIJESTI
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here